Купити квартиру в Дніпрі

Що робити при врученні повістки за наявності бронювання від призову – пояснення ЗСУ

Що робити при врученні повістки, якщо є бронювання від призову

У ЗСУ пояснили що робити при врученні повістки, якщо військовозобов’язаний має бронювання від призову

Якщо військовозобов’язаному, який має бронь або відстрочку від призову, вручили повістку, то така повістка може бути анульована.

Про це повідомляє НСН з посиланням на заяву начальника управління персоналу штабу командування Сухопутних військ ЗСУ Романа Горбача.

Військовозобов’язаний, який має бронювання від призову, може анулювати повістку

Що робити при врученні повістки за наявності бронювання від призову – пояснення ЗСУ

Роман Горбач

“Військовозобов’язаний, який має бронь від призову по мобілізації, усі документи, котрі це посвідчують, має носити з собою. І при їхньому пред’явленні вручення повістки не буде. Але, якщо воно вже так сталося, то зі всіма цими документами потрібно прибути до територіального центру комплектування та соціальної підтримки і ця повістка буде анульована”, – сказав він.

Додамо, що відповідно до закону “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” бронюванню підлягають військовозобов’язані, які працюють:

  • в органах держвлади, інших держорганах, органах місцевого самоврядування, у разі, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів;
  • на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання (замовлення), у разі, якщо це потрібно для виконання встановлених мобілізаційних завдань;
  • на підприємствах, в установах і організаціях, які здійснюють виробництво товарів, виконання робіт і надання послуг, необхідних для забезпечення потреб ЗСУ та інших військових формувань;
  • на підприємствах, в установах і організаціях, що є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Кабмін ухвалив новий порядок військового обліку чоловіків — що він передбачає

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×