Купити квартиру в Дніпрі

Поляки знову висипали українське зерно: при цьому радісно співали, і перекрили залізницю (відео)

Поляки знову висипали українське зерно

Поляки знову висипали українське зерно. Це сталося сьогодні, 20 лютого. Про ганебний інцидент повідомила кореспондентка Суспільного і оприлюднила відео, як протестувальники висипають зерно і співають, передає НСН.

Протест польських аграріїв на кордоні із Україною розширюється. У вівторок, 20 лютого, польські протестувальники перекрили залізницю поблизу пункту пропуску “Медика-Шегині” та розсипали зерно із вагона.

Як видно на відео, протестувальники робили це із задоволенням, радісно співаючи в той час, коли вирощене з кров’ю і потом під час війни зерно висипається на землю…

Поляки знову висипали українське зерно: відео

Ще одне відео наруги над зерном оприлюднило “Радіо Свобода”.

Журналісти зазначають, що польські протестувальники перекривали залізничну колію протягом близько 15 хвилин, а потім знову повернулися на трасу, де перекривають рух вантажного транспорту.

Раніше польські фермери анонсували, що 20 лютого вони мають намір заблокувати всі пункти пропуску на кордоні з Україною, а також вузли зв’язку та під’їзди до перевантажувальних залізничних станцій і морських портів.

Україна уже відреагували на акцію польських протестуальників. У Міністерстві закордонних справ засудили дії фермерів та заявили, що “блокування польсько-українського кордону не має виправдання”.

Ще новини України: Гуманітарка застрягла на кордоні через протести польських фермерів – подробиці

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×