Купити квартиру в Дніпрі

Покупці АТБ можуть отримати по 100 гривень – які умови

Покупці АТБ можуть отримати по 100 гривень – які умови

Покупці АТБ можуть отримати по 100 гривень, якщо оформлять картку “АТБ” в А-банку і запросять друзів зробити те саме.

Детальніше про акцію розповідає НСН.

Покупці АТБ можуть отримати по 100 гривень – деталі акції

А-банк вже видав майже 500 тис. карток “АТБ” у партнерстві з мережею супермаркетів АТБ.

Картка “АТБ” має круті переваги завдяки знижкам та акційним пропозиціям.

Щоб клієнти А-банку змогли відчути ще більші переваги та вигоди, стартує акція: 50 грн всім новим та діючим клієнтам банку, які відкриють картку “АТБ”!

Гарантовані 50 грн на рахунок кешбеку отримає клієнт, який вперше відкриє картку “АТБ” в А-банку та здійснить покупку на суму від 100 грн в мережі супермаркетів АТБ!

Оформити картку “АТБ” можна:

  • у мобільному додатку А24;
  • у будь-якому відділені А-банку.

Як варіант, можна купити пластикову картку “АТБ” у будь-якому супермаркеті торгової мережі у прикасовій зоні та активувати її в мобільному додатку А24 за декілька хвилин. Вартість картки становить 50 грн, які банк відразу повертає на рахунок картки після її активації.

Також акційна новина стосується і клієнтів, що вже мають картку “АТБ”, адже банк пропонує запросити своїх друзів оформити картку “АТБ”, і обидва друга отримають по 50 грн за відкриття картки “АТБ” та по 50 грн, якщо друг здійснить покупку з карткою “АТБ” в супермаркеті АТБ від 100 грн.

Кожен друг, що оформить картку за особистим посиланням клієнта, — це гарантовані 100 грн на рахунок. Кількість залучень необмежена. Більше друзів — ще більше шансів підзаробити.

Акція діє з 17 липня до 17 серпня.

Про А-Банк

АТ “А-БАНК” представлене на ринку банківських послуг понад 25 років та зареєстроване у Державному реєстрі банків 30.10.1992 р. за номером №127. Послугами Банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета Банку – надання сучасного та технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України, наші відділення готові надати якісний сервіс кожному клієнту.

Ще новини України: В Україні очікується зростання цін на продукти – прогноз експерта

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×