Купити квартиру в Дніпрі

Росія не атакувала «Шахедами» вночі і тричі підіймала МіГ 25 квітня – що це може означати

Росія не атакувала «Шахедами» вночі і тричі підіймала МіГ 25 квітня – що це може означати

Росія не атакувала «Шахедами» вже декілька ночей поспіль. А вчора, 25 квітня, аж тричі підіймала свої МіГи, через що в Україні кожного разу оголошували повітряну тривогу. Що все це може означати?

Свою думку в ефірі телемарафону озвучив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Новини України – НСН.

Росія не атакувала «Шахедами» вже кілька ночей

Це може бути пов’язано з різними причинами. Однак якими саме – дізнаємося згодом. Це може бути як затишшя перед підготовкою чогось більш масованого, а може бути просто відстеження та вичікування кроку з нашого боку, – каже представник ПС

Ілля Євлаш

Ілля Євлаш

При цьому Євлаш зазначив, що атаки росії продовжуються. Зокрема, напередодні окупанти застосовували для ударів керовані авіаційні ракети та крилаті ракети.

Ворог завдає точкові удари. Зокрема, вчора він бив по Укрзалізниці, намагаючись зруйнувати логістику України. Серед залізничників є загиблі і поранені.

Росія тричі підіймала МіГ 25 квітня

25 квітня, в Україні часто оголошували масштабні повітряні тривоги. Зокрема, тричі “червоніли” всі регіони через зліт МіГів на території РФ.

Євлаш каже, що в росіян постійно відбувається підготовка. За його словами, не обов’язково винищувач МіГ підіймається у повітря, аби проводити обстріли України.

Він може здійснювати якісь перельоти, пов’язані з іншими причинами. Зокрема, може здійснюватися патрулювання. Ми постійно фіксуємо в акваторії Чорного моря їхні Су-34, Су-35, які переміщуються і патрулюють повітряний простір. МіГи можуть бути пов’язаними з передислокацією, перебазуванням та іншими повсякденними причинами, – пояснив речник ПС

Ще новини України: В чому складність відбиття ракетних атак по Харкову – пояснення Повітряних сил

Наш Телеграм

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×