Купити квартиру в Дніпрі

У Monobank покращили роботу одного сервісу: про що йдеться

Monobank покращили роботу

У віртуальній фінустанові Monobank покращили роботу одного сервісу. Йдеться про популярну послугу серед українців – “Банка”, завдяки якій збирають гроші на будь-які цілі.

Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський, передає НСН.

За словами Гороховського, у сервіс додали можливість зберігати чужі “Банки”. Це дозволить тримати всі важливі “Банки” разом і їх не доведеться шукати щоразу.

Також з’явилась можливість здійснювати моніторинг прогресу збору чи вивести його як віджет. Окрім того, є змога налаштовувати регулярні відрахування на попередньо вибрані “Банки”.

Послуга надає можливість здійснювати перекази за системою IBAN, що спрощує збір коштів від бізнесу.

Співзасновник банку зауважив, що це лише на перший погляд може здаватися, що в новині нема нічого особливого, однак ті, хто займається волонтерством давно, добре знають, що збір можна збільшити удвічі, якби долучалися бізнеси (юрособи).

“IBAN відкриває таку можливість, бо юрособи не можуть просто так закидати на “Банку”, їм треба реквізити”, — повідомив він.

Які ще новинки у сервісі “Банка”

Також фондам надали можливість відкривати багато зборів одночасно. У найближчих планах — додати можливість закріплювати звіт у “Банку” після її розбиття. Звіти будуть доступні за посиланнями.

Гороховський окремо зауважив, що за допомогою послуги “Банка” загалом вже зібрали майже 50 млрд гривень.

Сервіс “Банка” є безпечним цифровим способом накопичення та збору грошей за допомогою різних інструментів, доступних у меню. Зокрема, її можна поповнювати через картки Моно чи запросити інших приєднатись до ініціативи. Також не є обов’язковим те, щоб запрошені користувачі були клієнтами відповідного сервісу.

Ще новини України: Які ліміти на переказ коштів на картку встановили ПриватБанк і monobank: деталі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×