Купити квартиру в Дніпрі

Під час оборони Авдіївки загинув молодий український футзаліст

загинув молодий український футзаліст

Український атлет віддав своє життя, щоб захистити співвітчизників від російської агресії. За виконання оперативного завдання на фронті загинув Богдан Козак.

Про це повідомила ЗОШ 27 імені героя Небесної Сотні Юрія Вербицького, передає НСН.

Під час оборони Авдіївки загинув молодий український футзаліст

У лютому 2022 року Богдан Козак добровільно приєднався до сил оборони України. Він підписав контракт із третьою окремою бригадою Сухопутних військ ЗСУ. За неповні два роки повномасштабної війни молодий захисник встиг побувати у багатьох гарячих точках.

На початку цього року Богдан Козак захищав межі Авдіївки. Цей напрямок став однією з найпалкіших точок не лише в Україні, а й у всьому світі. Під час виконання одного із завдань спортсмен отримав поранення, які виявились несумісними з життям. Українського захисника поховали на Личаківському цвинтарі у Львові.

загинув молодий український футзаліст

Перед тим, як підписати контракт із ЗСУ, молодий спортсмен закінчив Львівське вище професійне училище харчових технологій. Він активно займався футзалом. Козак був вихованцем КІВС (клуб ігрових видів спорту), де тренувався під керівництвом тренера Юрія Шукатки. Богдан ставав призером чемпіонату та Кубка України.

Спортсмену та бійцю ЗСУ було лише 18 років.

Раніше ми писали: Місто на березі «моря», якого більше немає. Як виглядав Нікополь до великої війни (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×