Купити квартиру в Дніпрі

Коли з’явиться дозвіл на зброю в Дії – Мінцифри

дозвіл на зброю

У додатку Дія поки ще не відображається дозвіл на зброю. Над цим наразі спільно працюють Мінцифри та МВС України. Про це розповів керівник з розвитку електронних послуг у Мінцифри Мстислав Банік, передає НСН.

Коли з’явиться дозвіл на зброю в Дії

“Стосовно дозволів на зброю в Дії, на цей момент вони ще не відображаються. Ми з МВС продовжуємо працювати над тим, щоб максимальна кількість власників зброї отримала свої дозволи без додаткових поїздок для верифікації зброї, документів і так далі, тому зачекайте, процес ще йде”, – наголосив Банік.

Він користуючись нагодою сказав, що в Дії повістки не плануються. Це навіть не розглядається, тому не варто панікувати.

Як отримати дозвіл на гладкоствольну зброю і що для цього потрібно

Для отримання дозволу на зберігання та носіння (реєстрація) гладкоствольної зброї необхідно звернутись до Національної поліції України із необхідними документами:

  • Заява щодо видачі дозволу на зберігання та носіння зброї на ім’я керівника органу поліції;
  • Дві фотокартки розміром 3 х 4 см;
  • Дублікат дозволу з відміткою магазину про продаж зброї, пристрою або з відміткою про переоформлення їх у встановленому законодавством порядку;
  • Платіжний документ (платіжне доручення, квитанція) з відміткою банку, відділення поштового зв’язку або коду проведеної операції про внесення коштів за надання відповідної платної послуги;
  • Договір страхування.

Раніше ми писали: Власників генераторів можуть оштрафувати – що потрібно знати

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×