Купити квартиру в Дніпрі

В усіх областях України послідовно скасують графіки відключення світла на 1 день – для чого це потрібно

В усіх областях України на один день скасують графіки відключення світла

За розпорядженням НЕК “Укренерго” з 24 січня по 2 лютого в усіх областях України послідовно скасують графіки відключення світла на 1 день. Споживачів закликають не економити електроенергію

Згідно з роз’ясненнями, проводитимуться режимні виміри погодинного активного електричного навантаження. Про це розповідає НСН

“Такі заходи необхідні для того, щоб отримати об’єктивні дані щодо споживання електроенергії за добу кожного регіону країни”, – йдеться в роз’ясненні.

Виміри електричного навантаження проведуть у всіх регіонах країни для того, щоб мати реальну картину прогнозованого споживання в кожній області та відзвітують перед НЕК «Укренерго» та Міністерством енергетики України.

Відтак інформація про погодинне активне електричне навантаження стане основою для перегляду лімітів для кожної області зокрема.

В усіх регіонах України скасують графіки відключення світла на 1 день

В усіх областях України послідовно скасують графіки відключення світла на 1 день - навіщо це потрібно

“Від виміряних величин залежатимуть майбутні ліміти потужності для Черкаської області. Ці дані будуть вихідними при формуванні графіків обмежень та відключень”, – йдеться в роз’ясненні.

Тому, для того, щоб зрозуміти, скільки мегават в цілому потрібно області для нормальної, повноцінної роботи, споживачів закликають планувати свій день з врахуванням того, що обмежень електроенергії не буде, та використовувати електроприлади як у звичайних повсякденних умовах.

Як відомо, енергосистема України вже пережила 12 ракетних атак ворога та 14 ударів БПЛА по енергооб’єктах.

Крім цього, понад 10 ГВт основних встановлених потужностей наразі недоступні українській енергосистемі й знаходяться під контролем ворога. Це найбільша в Україні та Європі Запорізька АЕС, Запорізька ТЕС, Луганська ТЕС, Вуглегірська ТЕС, Каховська ГЕС.

Стало відомо, які обленерго оштрафували за порушення графіків відключення світла

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×