Купити квартиру в Дніпрі

В Україні введуть графіки відключення світла 2 червня – які зміни очікуються відповіли в “Укренерго”

Мета ворога – повний блекаут в Україні: чи це можливо відповіли в "Укренерго"

В компанії “Укренерго” розповіли, чи діятимуть графіки відключення світла 2 червня і що зміниться.

2 червня в Україні введуть графіки відключення електроенергії, однак години відключень дещо зміняться порівняно до сьогоднішніх.

Про це повідомляють Новини України – НСН з посиланням на “Укренерго”.

“Завтра, 2 червня, з 01:00 до 05:00 та з 19:00 до 24:00 для побутових та промислових споживачів в усіх регіонах України будуть діяти ліміти на споживання електроенергії”, – йдеться в повідомленні компанії.

До того ж в “Укренерго” заявили, що при перевищенні лімітів обленерго можуть застосовувати графіки погодинних відключень.

Повідомляється, що енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури, які виконують функції життєзабезпечення населення, не обмежуватимуться.

В Україні введуть графіки відключення світла 2 червня – які зміни очікуються відповіли в “Укренерго”

В Україні введуть графіки відключення світла 2 червня – які зміни очікуються відповіли в

Відключення світла в Україні

Через атаки росіян по енергетичній інфраструктурі України з 14 травня діють графіки відключення світла. Обмеження електропостачання діють як для промислових споживачів, так я для населення.

Також, раніше повідомлялося, що відключення світла для населення в Україні можливе у літній пік споживання у липні-серпні.

Експерт Олександр Харченко зазначив, що далі все залежатиме від того, як розвиватимуться події, бо передбачити, що буде у жовтні-листопаді, ніхто не може.

Ще новини України: Відключення електроенергії влітку – кого відключатимуть в першу чергу і чому хочуть підвищити тарифи на світло

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×