Купити квартиру в Дніпрі

Рівень ракетної загрози залишається високим – скільки ракетоносіїв тримає РФ у Чорному морі

Скільки ракетоносіїв тримає РФ у Чорному морі розповіли в ОК Південь

В “ОК Південь” попереджають про високий рівень ракетної загрози. Станом на 13 липня росія тримає 3 ракетоносії у Чорному морі

Українців просять не нехтувати “тривогою”.

Станом на четвер, 13 липня, у Чорному морі перебуває три російські ракетоносії: два – надводних, один – підводний. Загальне спорядження – до 18 “Калібрів”.

Про це повідомив спікер оперативного командування “Південь” Владислав Назаров, інформує НСН.

Крім того, в акваторії Азовського моря флот країни-агресорки Росії нараховує дев’ять кораблів.

У Чорному морі перебуває три російські ракетоносії

Скільки ракетоносіїв тримає РФ у Чорному морі

Українців просять не нехтувати сигналами про повітряну тривогу та переходити до укриттів. Адже рівень загрози ракетних ударів – високий. Представник ЗСУ також наголошує: не варто наближатися і торкатися до невідомих та підозрілих предметів.

“Рівень ракетної загрози залишається надзвичайно високим, на тлі нових постачань вантажними бортами з Ірану, не виключені і дронові атаки. Високою залишається і мінна загроза на деокупованому правобережжі й узбережжі Чорного моря”, – наголосив Назаров

Як відомо, вдень 13 липня під час повітряної тривоги у низці областей є загроза балістичного озброєння. Станом на 10:47 повітряну тривогу оголошено у Донецькій, Харківській, Полтавській та Сумській областях.

Крім того, вночі під час повітряної тривоги окупанти здійснили атаку на Україну: у ЗСУ розповіли про кількість збитих ракет і дронів. Росіяни вночі завдавали ударів дронами, “Калібрами” та “Іскандерами”. Сили ППО знищили усі 20 дронів та два “Калібри”.

Ще новини України: Окупанти формують окремий підрозділ флоту в Азовському морі – експерт пояснив задум ворога

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×