Купити квартиру в Дніпрі

Мінветеранів сприятиме впровадженню в Україні фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів

Мінветеранів сприятиме впровадженню в Україні фізкультурно спортивної реабілітації ветеранів

Міністерство у справах ветеранів пообіцяло сприяти впровадженню в Україні фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів російсько-української війни

Про це заявила глава Мінветеранів Юлія Лапутіна, повідомляє НСН.

За її словами, Мінветеранів подбає про підготовку ветеранів до участі у міжнародних змаганнях та інших спортивних заходах, а також розгляне підготовку фахівців у сфері фізичної культури і спорту з огляду на особливості роботи з ветеранами.

Мінветеранів сприятиме впровадженню в Україні фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів

Мінветеранів сприятиме впровадженню в Україні фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів

Одним із важливих механізмів реалізації окреслених напрямків є популяризація спорту як ефективного інструменту реабілітації та соціальної інтеграції ветеранів війни і їхніх родин, наголосила Лапутіна.

Мінветеранів також працює і над впровадженням нового формату надання послуг із фізкультурно-спортивної реабілітації. Експериментальний проєкт планується запустити на базі нового Бородянського центру соціально-психологічної реабілітації на Київщині, який наразі відбудовує міністерство.

«У всіх реабілітаційних закладах має бути відповідна інфраструктура з точки зору безбарʼєрності. Мінветеранів сприятиме впровадженню проєктів, які передбачають фізкультурно-спортивну реабілітацію. Маємо залучати ветеранів та членів їхніх сімей до занять оздоровчою руховою активністю та здорового способу життя», — підкреслила міністерка.

Ще новини України: Грант 1 мільйон гривень на фізико-психологічну реабілітацію: благодійники розповіли, як пораненим військовим отримати допомогу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×