Купити квартиру в Дніпрі

Бавовна в Джанкої: після вибухів в районі аеродрому сталася потужна пожежа 17 квітня (відео)

Бавовна в Джанкої: після вибухів в районі аеродрому сталася потужна пожежа 17 квітня (відео)

Рано вранці 17 квітня в Джанкої сталася потужна пожежа після вибухів в районі військового аеродрому. Детонація триває і станом на ранок.

НСН розповість все, що відомо на цей момент про події в окупованому Криму. Матеріал доповнюється.

У місті Джанкой, що на півночі тимчасово окупованого Криму, рано вранці17 квітня пролунала низка вибухів. Згодом стало відомо про пожежу на військовому аеродромі.

Про це повідомляють і публікують відео місцеві Телеграм-канали, зокрема “Кримський вітер“. Також відео оприлюднив російський незалежний Телеграм-канал Astra.

За словами місцевих мешканців, одразу кілька гучних вибухів пролунало близько четвертої ранку Після цього у районі місцевого аеродрому почалася пожежа.

«Кримський вітер» повідомляє, що є приліт по аеродрому. Також цей Телеграм-канал повідомляє, що вибухи в Джанкої почалися до оголошення тривоги у військовій частині.

Внаслідок вибухів у деяких будинках неподалік аеродрому вилетіли шибки.

Мешканці Джанкоя повідомляють, що перекрито дорогу до села Переможне, поряд з яким розташований військовий аеродром. Станом на ранок триває детонація боєприпасів.

Моніторингова група «Кримського вітру» показала супутникові знімки, як стверджується, за 3:41. Супутник зафіксував шість місць займання на військовому аеродромі в Джанкої та поряд з ним. Там базувалися не лише ударні гелікоптери, а й пускові установки С-300/С-400.

Бавовна в Джанкої: після вибухів в районі аеродрому сталася потужна пожежа 17 квітня (відео)

За даними «Радіо свобода», на аеродромі «Джанкой» у Криму дислокується 39-й гелікоптерний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-го командування Військово-повітряних сил рф та ППО Південного військового округу, а також три авіаційні ескадрильї.

Офіційно в Росії поки не коментували пожежу. Українська влада та військові також наразі не реагували.

Бавовна в Джанкої: відео

Ще новини України: Дрони з музикою і не тільки: БПЛА масовано атакували Росію – били по військовим аеродромам (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×