Купити квартиру в Дніпрі

Андрій Єрмак у списку 100 найвпливовіших людей планети за версією журналу Time

Андрій Єрмак у списку 100 найвпливовіших людей планети за версією журналу Time

Голова Офісу Президента України Андрій Єрмак увійшов до списку 100 найвпливовіших людей планети за версією журналу Time у 2024 року.

Список оприлюднено сьогодні, 17 квітня, передає НСН.

У списку шість категорій. Єрмак увійшов у категорію «Лідери» разом із прем’єр-міністром Італії Джорджею Мелоні, президентом Аргентини Хав’єром Мілеєм, главою польського уряду Дональдом Туском, удовою Олексія Навального Юлією та іншими. Очолила категорію «Лідер» Юлія Навальна.

Андрій Єрмак у списку 100 найвпливовіших людей планети

Про Андрія Єрмака журналіст Time пише наступне:

Він на фоні перших кадрів варварського вторгнення Росії в Україну – це кадри з відео, знятого власноруч президентом Володимиром Зеленським на вулицях Києва. Меседж від Зеленського в оточенні його команди був чітким: керівництво України нікуди не дінеться.

Прямо за ним тієї ночі стояв його видатний радник Андрій Єрмак — людина, який відігравав центральну роль у забезпеченні роботи керівництва країни. Після повномасштабного вторгнення він доніс послання Зеленського до світу, створивши міцну мережу друзів України від Заходу до Глобального Півдня, об’єднавши їх навколо питань від санкцій до довкілля.

Я був свідком цього на власні очі під час нашої роботи над гарантіями безпеки для України, яка призвела до низки двосторонніх угод із союзниками. Зараз наша робота зосереджена на вступі України в НАТО та ЄС.

У «До великої миті» український поет Іван Франко писав: «Хай кожен із вас буде готовий до великої миті. Кожен із нас може стати вирішальним лідером, коли настане вирішальний момент».

У важливий для України та для демократії момент Андрій Єрмак не лише служить вирішальним лідером, але й довів, що ним є.

Загалом у списку цьогоріч ще п’ять категорій — «Титани», «Першопрохідці», «Кумири», «Митці» та «Інноватори».

Time публікує свій рейтинговий список зі ста найвпливовіших людей щороку з 1999-го. Перелік формують редактори журналу, але номінації подають ті, хто потрапляв до списку у минулі роки.

У 2022 році до «Лідерів» потрапили президент України Володимир Зеленський та тодішній головнокомандувач Валерій Залужний, а до «Інноваторів» — головна редакторка «Української правди» Севгіль Мусаєва.

У 2023 році серед «Лідерів» у списку журналу Time були перша леді України Олена Зеленська та правозахисниця і нобелівська лавреатка Олександра Матвійчук.

Ще новини України і світу: Екс-радник ОП Артем Шило в СІЗО: ситуація вимагає відповідей від Зеленського і Єрмака – Бутусов

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×