Купити квартиру в Дніпрі

«Відірвався тромб»: у Росії раптово помер 35-річний син Сечіна – глави «Роснафти»

«Відірвався тромб»: у Росії раптово помер 35-річний син Сечіна – глави «Роснафти»

У Росії раптово помер 35-річний син Сечіна – глави «Роснафти». Іван Сечін був єдиним сином у своїх батьків. Він помер ще 5 лютого, але про його смерть публічно не повідомлялося. А тепер сплили цікаві подробиці, передає НСН.

Син глави “Роснефти” Ігоря Сєчіна Іван помер у віці 35 років. Про це спочатку повідомив один із колишніх керівників ЮКОСа Леонід Невзлін із посиланням на запис у реєстрі спадкових справ.

Згідно з реєстром, Іван Сєчин помер 5 лютого. Публічно про його смерть не повідомляли.

“Медіазона” пише, що перевірила запис у реєстрі і переконалася, що його оформлено на Івана Ігоровича Сєчіна 1989 року народження, який проживав у Москві за адресою Шведський тупик, 3. РБК називало цю будівлю “будинком для соратників Путіна” і писало, що там жив Ігор Сєчин.

Про смерть Івана Сєчіна повідомляє також анонімний телеграм-канал “ВЧК-ОГПУ”.

Помер 35-річний син Сечіна – подробиці

«Відірвався тромб»: у Росії раптово помер 35-річний син Сечіна – глави «Роснафти»

Як з’ясував ВЧК-ОГПУ, син голови Роснафти Ігоря Сечина Іван помер в особняку на Смарагдовій вулиці у котеджному селищі «Європа-1» (СНТ «Зелений вітер») у Красногорську. ‘Швидку’ викликала охорона, проте назвала неточну адресу. В результаті медики їхали майже дві години і на той час чоловік помер.

3 січня сину голови ПАТ Роснефть виповнилося 35 років. Останнім місцем проживання ювіляра був будинок у СНТ Зелений вітер під Красногірськом.

Приблизно о 04.30 у ніч на 5 лютого 35-річний Іван поскаржився, що йому погано, він задихається. Чоловік упав на ліжко і знепритомнів. Його оточення перенесло Івана на підлогу і намагалося зробити первинні реанімаційні заходи. Водночас «швидку» викликав охоронець Івана Сечина, щоправда, не уточнивши, в якому саме СНТ знаходиться будинок. В умовах снігопаду бригада медиків блукала до 6 години ранку Красногорськом, побувавши в трьох СНТ. Коли «швидка» прибула на місце, лікарі тільки змогли констатувати смерть Івана.

Родичі повідомили медикам, що Іван Сечин мав лише гіпертонію. Він приймав якісь ліки, призначені лікарем, але останні місяці не звертався за медичною допомогою.

Варто зазначити, що все, пов’язане з Іваном, було ретельно засекречено. Проживав він у Підмосков’ї в будинках, сховавшись у всіх офіційних базах, за позначенням «РФ». Швидку викликали для Євгена Анатолійовича Паніна, і саме під таким ім’ям він і був оформлений у документах про смерть.

Джерело ВЧК-ОГПУ розповіло, що офіційною причиною смерті 35-річного Івана Сечина названо те, що у нього відірвався тромб.

При цьому Сєчін заборонив співробітникам СКР, ФСБ та іншим силовикам займатися питаннями смерті Івана. Займалася цим Служба безпеки Роснафти, що складається з колишніх співробітників ФСБ та СКР, особисто відданих Сечину. Вони схильні до різних «теорій змов» та конспірології.

За даними ВЧК-ОГПУ, на третю добу після смерті Івана Сечіна було поховано.

ВЧК-ОГПУ також стали відомі подробиці останніх годин життя сина голови Роснефти Ігоря Сечіна – Івана Сечіна.

Як пояснила його дружина, посеред ночі чоловік поскаржився на біль, вирішивши, що те, що відбувається, пов’язане з нирками. Охороні було доручено купити препарат Канефрон і вже приблизно за півгодини до будинку співробітника держкорпорації повернувся співробітник із ліками. Іван Сєчін покликав дружину до себе в кімнату і попросив налити йому води та дати пігулку. Жінка вийшла в санвузол по воду, а коли повернулася, то чоловік уже лежав без руху. Хазяйка відразу по рації викликала охоронця.

Як розповідав у своїх численних поясненнях для Служби безпеки Ігоря Сечина, охоронець Євген Панін (саме так з метою конспірації у всіх посмертних документах був записаний Іван Сечин), з моменту, коли він повернувся з аптеки, до крику про допомогу дружини Івана Сечина пройшло близько 20 хвилин.

Коли він зайшов у кімнату шефа, то в нього вже не прослуховувався пульс і не було дихання. Охоронець стверджував, що продиктував диспетчеру 112 вірну адресу — СНТ Зелений вітер — 2, а на підстанцію було передано інформацію без номера. У заявці у бригади «швидкої допомоги» було вказано просто СНТ Зелений вітер, що спричинило затримку приблизно о півтори-дві години.

Як тільки до будинку зайшли медики і побачили бездиханне тіло Івана Сечина, вони попросили зупинитися охоронця, який до останнього намагався відкачати шефа. Іван був мертвий. В результаті експерти дійшли висновку, що причиною смерті став тромб, що відірвався.

Чи повірив у цю версію Ігор Сєчін – невідомо.

Читайте також: Російський опозиціонер Навальний помер у виправній колонії

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×