Купити квартиру в Дніпрі

Путін згадав про переговори з Україною, а Медведєв погрожує ядеркою: деталі

В інтерв’ю кремлівським пропагандистам, російський диктатор володимир путін згадав про переговори з Україною і заявив, що РФ готова до діалогу. Водночас, він звинуватив Київ в небажанні йти на мирні переговори. Про це пише OBOZ.UA, передає НСН.

Путін згадав про переговори з Україною, а Медведєв погрожує ядеркою

Диктатор стверджував, що після початку так званої “спецоперації” Кремль намагався вирішити конфлікт шляхом миру. У той же час він повторно заявив, що почав війну через те, що мешканці Донбасу “звернулися з проханням про допомогу”.

“РФ готова до діалогу щодо українського врегулювання, питання в тому, чи хоче цього Київ. Росія навіть після початку спецоперації прагнула завершити конфлікт мирним шляхом, але Україна цього не захотіла”, – сказав воєнний злочинець.

Крім того, воєнний злочинець вкотре поскаржився через те, що не розпочав війну проти України раніше. До того ж у кремлівських пропагандистських традиціях путін заявив, що війна досі триває через позицію Заходу.

На додачу до путіна ще один українофоб Дмитро Медведєв вкотре пригрозив цивілізованому світу ядерною зброєю. Він поскаржився, що відновлення територіальної цілісності України означатиме розвал росії.

Медведєв видав, що в такому разі РФ вдасться до глобальної війни із західними країнами із застосуванням усього стратегічного арсеналу. За його словами, Москва буде готова завдати ядерних ударів по Києву, Берліну, Лондону та Вашингтону.

Раніше ми писали: Путін публічно виправдав напад Гітлера на Польщу: реакція користувачів мережі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×