Купити квартиру в Дніпрі

Росіяни почали встановлювати сітки проти безпілотників для захисту своїх НПЗ

Російська нафтовидобувна компанія “Башнефть” встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити свої НПЗ від можливого нападу з боку України

Про це заявив Голова республіки Башкортостан на Уралі, інформує Reuters, передають Новини України – НСН.

Компанії росі компанії з продажу такого захисту демонструють на своїх веб-сайтах гігантські металеві сітки, які майже повністю покривають будівлі нафтопереробних заводів з усіх боків. Сітки утримують швартові канати, прикріплені до металевих стовпів, встромлених у землю.

Росіяни почали встановлювати сітки проти безпілотників для захисту своїх НПЗ

Голова республіки Башкортостан на Уралі радій Хабіров, заявив, що ведуться переговори з міністерством оборони РФ про посилення безпеки нафтопереробних заводів.

“Ми забезпечили основні колони (НПЗ) механічними захисними сітками, і, відповідно, працює система спостереження”, – цитує Хабірова місцеве державне інформаційне агентство “Башинформ”

Як відомо, росія змогла швидковідреионтувати деякі з ключових нафтопереробних заводів, які зазнали ударів українських безпілотників. Так, потужності російських НПЗ, що простоювала через атаки, скоротилися до близько 10% з майже 14% наприкінці березня.

Ще новини України: Українські дрони завдають більше шкоди Росії, ніж західні санкції – CNN

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×