Купити квартиру в Дніпрі

Пожежа у Смоленській області росії – збили дрон на об’єкті ПЕК

Пожежа у Смоленській області росії – збили дрон на об’єкті ПЕК

Пожежа у Смоленській області росії зайнялася на об’єкті паливно-енергетичного комплексу у Кардимово

У Кардимово Смоленської області розташовані завод з перероблення газового конденсату в бензин та нафтобаза.

Про це заявив губернатор Смоленської області Василь Анохін, повідомляють Новини України – НСН.

За словами Анохіна, у Кардимовському районі області, близько 2 ночі, паливно-енергетичний об’єкт атакували нібито українські дрони. Він каже, що безпілотники вдалося знищити силами протиповітряної оборони, однак через падіння уламків почалася пожежа.

На об’єкті зайнялася ємність з паливно-мастильними матеріалами. Наразі на місці події працюють рятувальники і ліквідовують відкрите полум’я. Інформацію щодо постраждалих уточнюють.

Пожежа у Смоленській області росії – збили дрон на об’єкті ПЕК

Губернатор Смоленської області не уточнив, на якому саме об’єкті сталася пожежа. Проте відомо, що у цьому районі розташована, зокрема, нафтобаза “Кардимове”, яка належить “ЛУКОЙЛ-Центрнафтопродукт”.

Окрім цього, про атаку нібито українських дронів повідомляли у Брянській, Бєлгородській, Курській та Калузькій областях. В останній місцевий губернатор Владислав Шапша заявив, що дрони пошкодили об’єкт енергетичної інфраструктури.

У міноборони РФ відзвітували про 50 збитих дронів, які нібито випустила Україна. У відомстві уточнили, що безпілотники знищували у межах Бєлгородської, Брянської, Тульської, Курської, Смоленської, Рязанської, Калузької та Московської областей.

Ще новини України і світу: ЗСУ збили російський Ту-22М3 радянським С-200

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×