Купити квартиру в Дніпрі

ЗСУ збили російський Ту-22М3 радянським С-200

ЗСУ збили російський Ту 22М3 радянським С 200

19 квітня ЗСУ збили російський Ту-22М3. Стратегічний бомбардувальник окупантів було уражено із зенітного ракетного комплексу С-200, розробленого в 1960-х роках в СРСР

Це hromadske підтвердило джерело, обізнане з ситуацією, передають Українські Новини – НСН.

Як відомо, вночі19 квітня окупанти завдали ударів по Україні ракетами ті дронами. Силами та засобами ППО вдалося знищити 15 ракет та 14 ударних дронів типу Shahed.

Також уперше зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил у взаємодії з Головним управлінням розвідки Міноборони знищили дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3. Цей літак є носієм крилатих ракет Х-22.

ЗСУ збили російський Ту-22М3 радянським С-200

У Головному управлінні розвідки зазначали, що ворожий Ту-22МЗ вдалося збити на відстані близько 300 кілометрів від України тими ж засобами, якими раніше було уражено російський літак далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50. Внаслідок влучання бомбардувальник зміг долетіти в район Ставрополя, де упав і розбився.

Кадри падіння та уламків літака публікували місцеві ресурси. Губернатор Ставропольського краю росії Володимир Володимиров повідомив, що із 4х російських льотчиків: 2 — госпіталізовані, 1 загинува, четвертого ще шукають.

Ще новини України: Масована повітряна атака 19 квітня: вперше збили ворожий Ту-22М3, але багато жертв і руйнувань – що відомо

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×