Купити квартиру в Дніпрі

Білоруси запровадили режим КТО біля кордону з Україною: у ДПСУ прокоментували

Білоруси запровадили режим КТО біля кордонів з Україною: у ДПСУ прокоментували

Білоруси запровадили режим КТО біля кордону з Україною 15 лютого. У Державній прикордонній службі України прокоментували ситуацію. Коментар Українській правді надав речник Держприкордонслужби полковник Андрій Демченко, передає НСН.

За словами Демченка, українські прикордонники не фіксують якихось активних дій на кордоні з Білоруссю через запровадження у Лельчицькому районі РБ режиму контртерористичної операції, ситуація є контрольованою.

Інформація про запровадження в одному з районів Гомельської області Білорусі, що межує з кордоном України, режиму контртерористичної операції більше схожа на привернення уваги. За наявною інформацією, в цьому районі на території РБ планувалося проведення якихось чергових нескінченних навчань, які проводяться в Білорусі постійно. Не виключено, що ці навчання вони вирішили назвати контртерористичним режимом, – сказав Демченко

Він запевнив, що якоїсь значної активності по той бік кордону при цьому не спостерігається.

Ми продовжуємо укріплювати наш кордон і пильно його обороняти, аби не допустити жодних провокацій, – сказав речник

Білоруси запровадили режим КТО в Лельчицькому районі: мапа

15 лютого КДБ РБ повідомило, що в Лельчицькому районі Гомельської області Білорусі, який межує з Україною, ввели режим контртерористичної операції. Про причини введення режиму КТО КДБ не повідомило. У райвиконкомі зазначили, що режим контртерористичної операції запроваджено в межах навчань.

Ще новини України: Які найпопулярніші маршрути для втечі ухилянтів за кордон – ДПСУ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×