Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти безперестанку криють вогнем Херсонщину – сьогодні 12 поранених, вчора 6 загиблих

Окупанти безперестанку криють вогнем Херсонщину – сьогодні 12 поранених, вчора 6 загиблих

Окупанти безперестанку криють вогнем Херсонщину. Станом на 17:00 26 вересня було відомо про 12 поранених. З них шестеро у самому Херсоні і ще стільки ж в області – серед них поліцейський. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура, передає НСН.

За процесуального керівництва органів прокуратури Херсонської області розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 26 вересня збройні сили рф безперестанку обстрілюють Херсонщину з різного виду озброєння.

Станом на 17:00 через ворожі атаки у місті Херсоні поранення отримало шість людей, двох з них госпіталізовано. В населених пунктах області постраждало ще п’ятеро місцевих жителів та працівник поліції.

Пошкоджено приватні та багатоповерхові житлові будинки, будівлі державних установ та автотранспорт.

photo 2023 09 26 17 34 53

photo 2023 09 26 17 34 55

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями вживають заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил держави-агресора.

У Херсонській ОВА повідомляють, що за минулу добу противник здійснив 93 обстріли Херсонщини, випустивши 491 снаряд з мінометів, артилерії, “Градів”, танків, АГС, ВКК, авіації та БПЛА, одних з них – ракетний.

Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області; територію та будівлі навчальних закладів та ЖЕКу у Бериславському районі; адмінбудівлю у Херсонському районі; територію та будівлі навчальних закладів, гуртожитку, аптеки, підприємства харчової промисловості та ринку в Херсоні.

Через російську агресію вчора 6 людей загинули, ще 10 – дістали поранення.

Ще новини України: Обстріли Херсона і Берислава 25 вересня: багато загиблих і постраждалих (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×