Купити квартиру в Дніпрі

«Мамо, я дихаю, мамо…» – останні слова хлопчика, якого сьогодні вбила росія на Херсонщині

«Мамо, я дихаю, мамо…» - останні слова хлопчика, якого сьогодні вбила росія на Херсонщині

Цього хлопчика більше немає, його сьогодні, 14 вересня, вбила росія на Херсонщині. Хлопчика звали Назаром, йому було 6 років. Ще вчора він радів життю, грався з братиками, мав свої нехитрі дитячі мрії. А сьогодні його вже немає.

Сьогодні росіяни убили 6-річного Назарчика Грицкова на Херсонщині. А його 13-річний братик зараз бореться за життя… Фото дитини оприлюднили на сторінці «Їх убила росія», передає НСН.

Як повідомляє Херсонська прокуратура, вночі російські військові з артилерії обстріляли село Новодмитрівка Херсонської області. Вони поцілили по приватному будинку та його території.

херсонщина

Травми несумісні із життям отримав 6-річний хлопчик. У важкому стані до лікарні госпіталізований його 13-річний братик.

Також поранення отримали дідусь та тітка з юнаком, які намагалися дістати дітей з-під завалів, але теж потрапили під ворожий вогонь. Ціла родина постраждала від російського терору.

Тітка хлопчика Галина Тихонюк розповіла, що у Назарчика є ще три братики, один з них у важкому стані в лікарні.

…Він дуже хотів піти до першого класу, ріс дуже хорошим хлопчиком. Завжди допоможе, не дитина, а скарб. Як нам його не вистачатиме, скільки горя в нашу родину… Мав сьогодні виїжджати з родиною. Вони якраз повинні були евакуюватися. Останні його слова: «Мамо, я дихаю, мамо, ми виїдемо завтра, мамо… – поділилася страшними подробицями загибелі дитини жінка

Назарчика сьогодні вбила росія на Херсонщині

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0vrjnoDh8FKdeiLP51yhgYpccvvgrt9kSb2fmmnLeeVkmHyzZsQyxBiCsnxwTxbAZl&id=100083076345224

«Пробач Назарчик, що не вберегли… Цей біль від втрати сина, онука, племінника буде вічним. Світла пам’ять тобі, наше сонечко» – написала на своїй сторінці інша тітка Катерина Зима

Небайдужі просять допомогти батькам Назарчика. Вони втратили синочка, ще один син бореться за життя, дідусь і тітка поранені… Крім лікування, родині потрібне житло. Вони залишились абсолютно без нічого. Зараз родина у Миколаєві.

  • Карта батька: 5457 0850 0021 2512  (Грицков Михайло)

P.S. Як повідомляється, у батька Назара сьогодні День народження. Тепер він вже ніколи не буде радісним для нього, адже це день смерті його сина.

Ще новини України: З’явилися фото родини, яку вбили окупанти на Херсонщині 13 серпня: подробиці трагедії

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×