Купити квартиру в Дніпрі

У центрі Львова обвалився балкон разом з чоловіком

У центрі Львова обвалився балкон разом з чоловіком

У центрі Львова обвалився балкон разом з чоловіком. Подія сталася 13 серпня увечері. Про неї повідомила Львівська міська рада, передає НСН.

Балкон обвалився на четвертому поверсі обірвався близько 23.00 години у неділю, 13 серпня, на вулиці Під Дубом, 2. 43-річного чоловіка, котрий перебував на балконі, оперативно забрала карета «швидкої» допомоги та відвезла в лікарню св. Пантелеймона Першого територіального медоб’єднання Львова, де медики надавали йому всю необхідну допомогу, але, на жаль, він помер…

Його госпіталізували у стані найважчої коми. Він отримав травми, несумісні з життям. Серце ще деякий час працювало. Однак о 04:00 ранку він помер, – повідомляє Медичне об’єднання Львова сьогодні

Відомо, що чоловік жив у цьому помешканні. Сама квартира – приватизована.

Відповідну ділянку комунальники одразу обгородили. повідомила заступниця міського голови з житлово-комунальних питань Ірина Маруняк, що миттєво прибула на місце події.

У центрі Львова обвалився балкон разом з чоловіком

Відомо, що фасад цього будинку ремонтували до відкриття торгового центру «Форум» менш як десять років тому. Фахівці обстежують ділянку та зʼясовують деталі інциденту.

Зазначимо, що аналогічний інцидент у Львові стався усього два тижні тому – 31 липня. Тоді обвалився балкон на вулиці Джерельній, 43. Обійшлося без постраждалих.

Ще новини України: Укрзалізниця призначає нові поїзди з Дніпра і Кривого Рогу – розклад

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×