Купити квартиру в Дніпрі

Панікують через ЗСУ – у Токмаку окупанти евакуювали родини, закрили ринок та магазини

Панікують через ЗСУ – у Токмаку окупанти евакуювали родини, закрили ринок та магазини

У Токмаку Запорізької області, який зараз знаходиться в окупації, російські війська не на жарт панікують через ЗСУ. На тлі евакуації сімей, 4 жовтня окупанти закрили ринок та всі магазини у місті.

Про це повідомляє НСН з посиланням на Telegram міського голови Мелітополя Івана Федорова.

“Вчора ввечері оголосили, що сьогодні не працюватимуть “адмінустанови”, магазини, ринок. До чого б не готувалися, але ворогу точно недобре”, написав він.

За словами Федорова, декілька тижнів тому, окупанти почали вивозити органи “влади”. А декілька днів тому російські офіцери стали інтенсивно евакуювати свої родини.

“Тепер перейшли до закладів “освіти”: вивозять школи, училище, технікум”, констатував міський голова.

Раніше Федоров повідомляв, що російські війська бояться прориву ЗСУ до Токмака, тому навколо міста заливають окопи бетоном і будують нові лінії оборони.

у токмаку

Ситуація у Токмаку Запорізької області

У Токмаку, який російські війська вважають одним із своїх тилових міст на тимчасово окупованій території Запорізької області, останнім часом постійно лунають вибухи. У їхньому епіцентрі виявляються місця розташування техніки та живої сили загарбників.

Останні тижні контрнаступу ЗСУ змусили російські війська у Токмаку посилити перевірки місцевого населення. Окрім того, окупанти вивозять обладнання з підприємств міста.

Ще новини України: Окупанти переривають берег Азовського моря на два поверхи під землю – Бердянська райрада

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×