Купити квартиру в Дніпрі

У Києві чоловік обстріляв кіоск, в якому перебували люди (відео)

У Києві чоловік обстріляв кіоск, в якому перебували люди (відео)

У Києві чоловік обстріляв торговельний кіоск, у якому на той момент перебували люди. Все через сварку з продавцем. Пізніше його затримали спецпризначенці.

Як передає НСН, про це повідомляють поліція Києва та Київська міська прокуратура.

Інцидент стався 8 квітня в Солом’янському районі столиці. За даними правоохоронців, 49-річний уродженець Донецька у стані алкогольного сп’яніння через надуманий привід почав сваритися з продавцями та перехожими біля Солом’янського ринку.

Після сварки чоловік покинув місце події, але через декілька хвилин повернувся уже зі зброєю та здійснив хаотичний постріл у повітря.

Свідки намагалися заспокоїти чоловіка, але він у відповідь здійснив ще два постріли у вікно кіоску, де перебувало троє людей. Ніхто не постраждав. З місця події чоловік утік.

Згодом правоохоронці за силової підтримки спецпризначенців КОРД затримали чоловіка в його квартирі. У нього вилучили зброю, набої та одяг, у якому він був у момент стрілянини.

Розпочате кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для заподіяння тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

У Києві чоловік обстріляв кіоск, в якому перебували люди (відео)

новини україни

Затриманому оголошена підозра. Найближчим часом суд обере чоловіку запобіжний захід Йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Ще новини України: На Запоріжжі п’яний чоловік вихватив у військового зброю і почав стріляти. Є загиблий та поранені

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×