Купити квартиру в Дніпрі

Наслідки ракетного удару по Луцьку: надзвичайники врятували чоловіка і вилучили тіла трьох загиблих з-під завалів (фото, відео)

Наслідки ракетного удару по Луцьку 3

У ДСНС показали наслідки ракетного удару по Луцьку. Внаслідок обстрілу міста російськими загарбниками зруйновано конструкції виробничого підприємства, загинули 3 особи.

У ніч на 15 серпня армія РФ здійснила масштабну ракетну атаку на Україну. Відомо про влучання по будинках та підприємствах у Дніпрі, Львові, Луцьку та Смілі на Черкащині. Унаслідок атаки є загиблі, постраждалі та руйнування.

Зокрема, під вогнем окупантів опинилося виробниче підприємство Луцька. Внаслідок обстрілу відбулося руйнування конструкцій та виникла пожежа.

Про це повідомляє НСН із посиланням на пресслужбу ДСНС.

З-під завалів рятувальники деблокували одного постраждалого та вилучили тіла ще трьох загиблих. Силами рятувальників за допомогою інженерної техніки ДСНС здійснено розбір завалів. Також вогнеборці ліквідували пожежу, йдеться в повідомленні.

Наслідки ракетного удару по Луцьку 4

Наслідки ракетного удару по Луцьку 2

Наслідки ракетного удару по Луцьку 1

Порятунок постраждалого. Відео

У Луцьку, після ракетного терору, надзвичайники з-під завалів врятували людину. Наразі його госпіталізовано, написав Голова ДСНС Сергій Крук.

Ще новини України: Ракетний удар по Україні 15 серпня – скільки крилатих ракет знищили ЗСУ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×