Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти обстріляли Харківщину – одна людина загинула, 1 дістала поранень

Окупанти обстріляли Харківщину одна людина загинула, 1 дістала поранень

Близько 12 години 1 серпня російські окупанти обстріляли Харківщину. Поцілили по селу Першотравневе Ізюмського району, загинула жінка.

Про це НСН повідомляє з посиланням на голову Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Ворог продовжує бити і по цивільному населенню. Сьогодні близько 12 години ворог обстріляв с. Першотравневе Ізюмського району. За попередніми даними медиків, 1 чоловік близько 50 років отримав поранення та був госпіталізований. Жінка близько 70 років, на жаль, загинула, написав він у Телеграм.

Як повідомлялося, російські загарбники близько 12 ночі 1 серпня з Білгородської області запустили шахеди, які атакували Харків. Ворог поцілив в училище та спортивний об’єкт.

За даними ДСНС, у ніч на 1 серпня ворог атакував місто Харків безпілотниками. Один БПЛА влучив у триповерхову будівлю навчального закладу Салтівського району. Сталась часткова руйнація конструкцій 2-го, 3-го поверхів, перекриття та даху. Також виникла пожежа на площі близько 200 кв.м. У будівлі попередньо не було людей.

Ще 3 влучання було зафіксовано на території спорткомплексу у Шевченківському районі Харкова. Частково пошкоджено двоповерхову будівлю. Пожежі не було. Поранений один чоловік.

За попередньою інформацією, для атаки було використано 6-7 дронів, які летіли з Бєлгородської області. Про це повідомляють у прокуратурі.

В місцях нічних ударів дронами-камікадзе Shahed в Харкові тривають роботи з ліквідації наслідків. Удари прийшлися в густонаселені райони, тож спеціальні служби вживають усіх заходів, аби не було небезпеки обвалів для випадкових перехожих, повідомив Сєнігубов.

Також він додав, що в Куп’янському районі росіяни останнім часом активізували свої штурмові дії, однак успіху не мають. ЗСУ відбивають усі штурми, завдаючи ворогу відчутних втрат, та не поступаються жодним метром нашої землі.

Ще новини України: Військове диво – Маляр про український контрнаступ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×