Купити квартиру в Дніпрі

По Херсонщині кожні 2 хвилини прилітає снаряд: за добу обстріляно 12 населених пунктів

По Херсонщині кожні 2 хвилини прилітає снаряд: за добу обстріляно 12 населених пунктів

По Херсонщині кожні 2 хвилини прилітає ворожий. За минулу добу обстріляно 12 населених пунктів – троє поранених і багато руйнувань.

Про це розповів начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає НСН.

Обстріли Херсонщини за добу

Минулої доби противник обстрілював Кізомис, Велетенське, Білозерку, Понятівку, Садове, Микільське, Берислав, Дудчани, Качкарівку, Одрадокам’янку, Козацьке  та місто Херсон.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 3 багатоповерхівки та 15 приватних будинків. Були зафіксовані влучання в об’єкт критичної інфраструктури та газогони. Виток газу перекрито, пожежі та загроз немає.

Через російську агресію 3 людини дістали поранення.

Наслідки обстрілу Херсона

В ніч на 14 квітня жителі Херсона прокинулись від гучних вибухів. Російські війська вкотре обстріляли житлові квартали.

В Корабельному районі через влучання ворожих снарядів загорілись три приватні будинки. Ще декілька пошкоджені вибуховою хвилею.

Також окупанти поцілили у багатоповерхівку. Під час цього обстрілу постраждав 48-річний чоловік. Його шпиталізували до лікарні. У постраждалого діагностували вибухову та черепно-мозкову травми, поранення стегна та передпліччя, контузію. Медики надали йому необхідну допомогу.

Наслідки цього обстрілу – на відео нижче:

По Херсонщині кожні 2 хвилини прилітає снаряд

По Херсонщині кожні 2 хвилини прилітає снаряд

За даними, які оприлюднив Прокудін, по Херсонщині кожні дві хвилини “прилітає” російський снаряд. З початку року ворог понад 12 тисяч разів атакував область. Російські війська обірвали життя 64 людей, ще 292 людини – поранені.

Внаслідок ворожих обстрілів на Херсонщині пошкоджено вже майже 28 тисяч об’єктів, серед них 144 школи, 110 дитсадків, 154 лікарні, 112 адмінбудівель.

Цьогоріч в регіоні додалася ще одна проблема, яка потребує нагального вирішення, – постійні удари російських безпілотників. Тільки з початку цього року зафіксовано більш ніж три сотні ударів з фпв-дронів та 600 випадків скидання вибухівки.

Ще новини України: Понівечено 11 автобусів, музей і багатоповерхівки – наслідки обстрілів Херсона (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×