Купити квартиру в Дніпрі

Окупанти обстріляли гімназію в Херсонській області 13 вересня

Армія РФ завдала удару по гімназії у селі Антонівка в Херсонській області, інформує НСН

Про обстріл гімназії у своєму Telegram-каналі повідомив голова Херсонської міської військової адмінстрації Роман Мрочко.

“Близько години тому армія рф вчергове вдарила по с. Антонівка Херсонської міської територіальної громади”, – написав Мрочко.

За його словами, внаслідок ворожого обстрілу постраждала гімназія № 21, яку ще знають як “зелену школу”. У будівлі гімназії пошкоджені фасад, дах, вікна, обладнання.

Окупанти обстріляли гімназію в Херсонській області 13 вересня

Як ми повідомляли раніше, після обстрілу російськими загарбниками Одеської області, у Румунії було знайдено уламки дронів, які, ймовірно, впали в районі сіл Нуферу і Вікторія. На місці події зараз перебувають два вертольоти ВПС Румунії.

«Екіпаж вертольота IAR 330 Puma ВПС Румунії в середу, 13 вересня, близько 11:30, в районі сел Нуферу і Вікторія. Осколки, які могли відлетіти від дрона, розлетілися на площі кілька десятків метрів», – йдеться в повідомленні.

Не порушуючи регламент, румунська влада одразу відправила в цей район ще один вертоліт ВПС Румунії зі спеціалізованою командою на борту для проведення попередніх досліджень на місцях та збору проб для експертиз.

Ще новини України: Удари по Севастополю 13 вересня – є влучання у важливий об’єкт: все, що відомо (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×