Купити квартиру в Дніпрі

Росіяни обстріляли Сумщину: у будинку згоріла родина з 5 людей

Росіяни обстріляли Сумщину: у будинку згоріла родина родина з 5 людей

Черговий терористичний акт зі страшними наслідками. Росіяни обстріляли Сумщину 20 лютого – у будинку в Новослобідській громаді згоріли 5 людей. Також внаслідок мінометного обстрілу є поранені. Про це НСН повідомляє з посиланнями на пресслужбу Сумської обласної військової адміністрації, Новослобідську сільську раду і ОК «Північ».

Спочатку йшлося про двох загиблих внаслідок обстрілу Новослобідської громади. Але продовжувалися рятувально-пошукові роботи.

Сьогодні, 20 лютого російські терористи вчинили ще один злочин проти мирного населення Сумщини. О 5 годині ранку ворог здійснив авіаційно-артилерійський удар по Новослобідській громаді  Конотопського району, – йшлося у повідомленні Сумської обласної військової адміністрації

Внаслідок обстрілу сталася пожежа у житловому будинку.

Пожежу локалізовано. У будинку спочатку виявлено тіла двох загиблих людей. А потім ще трьох.

Подробиці повідомила місцева влада.

Сьогодні, 20 лютого, починаючі з 04.00 години ранку, російські терористи почали обстріл мирного населення громади з початку дронами, а потім з артилерії. Дрон з вибухівкою влучив в житловий будинок, в якому знаходились п’ять мирних мешканців села. Внаслідок влучання будинок був зруйнований і сталася пожежа.
На даний час проводиться розбір завалів і тривають пошукові роботи, – йдеться в повідомленні Новослобідської сільської ради.

Родина з пʼяти людей загинула після обстрілу рф Новослобідської громади на Сумщині, — підтвердила селищна голова Ольга Гаркавенко.

Вона уточнила, що це бабуся, двоє синів, та їхня рідня, яка нещодавно приїхала з Києва.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблих. Бережіть себе та своїх рідних. Використовуйте захисні споруди. Про можливості евакуації можна дізнатись у керівників громад та старостатів, – нагадують в ОВА

Трагедію пізніше прокоментував міністр внутрішніх справ Ігор Клименко

Він підтвердив, що ворожий безпілотник поцілив прямо в приватний будинок у Новослобідській громаді. Виникла пожежа. Рятувальники загасили полумʼя та почали розбір завалів. Пошуково-рятувальна операція тривала понад 9 годин.

Внаслідок російського удару загинуло 5 людей: жінка, двоє її синів, бабуся та родичка, яка приїхала в гості. Рятувальники деблокували з-під завалів будинку тіла загиблих.

Також на місці події працювали слідчі поліції, які зафіксували цей черговий злочин проти цивільного населення.

Росіяни обстріляли Сумщину: у будинку згоріла родина з 5 людей

Росіяни обстріляли Сумщину: у будинку згоріла родина з 5 людей

Росіяни обстріляли Сумщину: у будинку згоріла родина з 5 людей

Тим часом в ОК «Північ» повідомляють, що протягом останньої доби ворог неодноразово обстрілював Сумщину, і зокрема Конотопський район.

Зокрема, здійснив мінометний обстріл села Бруски у Конотопському районі.  В результаті обстрілу отримали поранення 4 цивільні особи, які доставлені до лікарні.

Ще новини України: У будинку згоріли троє людей, серед них дитина – трагедія під Краматорськом

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×