Купити квартиру в Дніпрі

Наймасштабніша атака безпілотників на Крим сталася вночі 21 вересня (відео)

Наймасштабніша атака безпілотників на Крим сталася вночі 21 вересня (відео)

Наймасштабніша атака безпілотників на Крим сталася вночі 21 вересня. Про те, що ця атака була найбільшою за весь час, кажуть самі окупанти. НСН розповість все, що відомо про це.

Вибухи цієї ночі чули в Євпаторії, Джанкої, Балаклаві, Севастополі, Саках, Новофедорівці.

“ЗСУ масово намагаються атакувати Крим за допомогою безпілотників”, – писав російський телеграм-канал Baza. – “Про звуки роботи ППО говорять жителі Євпаторії, Джанкоя, Балаклави, Севастополя, Саки, Новофедорівки та інших міст”

Місцеві джерела пишуть, що атака йшла хвилями і тривала майже дві години у різних точках поки що окупованого півострова.

Міноборони росіян заявило про збиття 19 безпілотників над Кримом та ще в деяких областях Росії – Курській, Білгородській та Орловській.

Спецоперація СБУ і ВМС

Тим часом, з’явилася інформація, що СБУ та ВМС цієї ночі завдали масштабного удару по військовому аеродрому “Саки” в окупованому Криму. Для атаки були застосовані безпілотники та ракети “Нептун”.

Про це виданню РБК-Україна розповіли джерела у Службі безпеки України.

За даними  джерел у СБУ, на летовищі було щонайменше 12 бойових літаків (Су-24 і Су-30), а також ПЗРК “Панцирь”. Там же знаходилася база підготовки операторів БПЛА Mojaher. Саме ці безпілотники використовують росіяни для координації власних повітряних атак, а також як бойовий ударний дрон.

Як повідомили виданню, удари Служби безпеки та Військово-морських сил влучили в ціль і завдали серйозних пошкоджень техніці окупантів. Для ураження ворога використали безпілотники, які перенавантажили російську ППО, а потім – запустили ракети “Нептун”.

Тим часом російські пропагандистські Телеграм-канали підтверджують серйозні руйнування та втрати – пишуть про не менше 30 загиблих військових.

Своєю чергою в СБУ запевняють, що із кожним днем “бавовна” в Криму буде квітнути все більше – окупанти не можуть почувати себе в безпеці на окупованому півострові.

Ось, що чули мешканці, коли тривала атака безпілотників на Крим: відео

Ще новини України: У ЗСУ підтвердили ураження ракетних комплексів у Євпаторії 14 вересня: що це за система

Наш Телеграм

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×