Купити квартиру в Дніпрі

17
17

На Росії священника та учасника «СВО» судитимуть за вбивства і викрадення людей

На Росії священника та учасника «СВО» судитимуть за вбивства і викрадення людей

На Росії священника та учасника «СВО» з Бєлгородської області судитимуть за вбивства та викрадення людей. В їхній компанії був ще третій «херой», але його ліквідували ЗСУ.

Про цю історію, дуже показову для Росії, повідомляє незалежний російський Телеграм-канал ASTRA, передають Новини України  – НСН.

На Росії священника та учасника війни з Білгородської області судитимуть за вбивства, викрадення людей та вимагання

Священик Станіслав Дементєєв, військовослужбовець МО РФ Ігор Селютін та підприємець Степан Морозов звинувачуються у вбивствах, викраденнях людей та вимаганнях (ст. 105, 126 та 163 КК РФ). Слідство вважає, що всі троє входили до ОЗУ, яке займалася вбивствами на замовлення та викраденнями людей з 1997 по 2017 рік.

За даними джерел, йдеться про кілька десятків тяжких і особливо тяжких злочинів.

Один із передбачуваних лідерів ОЗУ поїхав добровольцем на війну з Україною та загинув. Ще один учасник угруповання, військовослужбовець МО РФ Ігор Селютін також вирушив на «СВО». Він був оголошений у федеральний і міжнародний розшук, проте його знайшли на передовий. Захист Селютіна зазначав, що той не злочинець, а «відповідальний громадянин, який виконує свій обов’язок перед Батьківщиною».

А Дементеєв (на фото) був священиком Губкінської єпархії РПЦ.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли: «Чё людей-то не спасают ё ма ё?»: на Росії потоп дістався Західного Сибіру, затопило ще три області (відео)

А також: ТРЕШ на болотах: бурят приїхав з «ес-ве-о», а у нього вкрали унітаз (відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×