Купити квартиру в Дніпрі

16
16

Українці заплатили штраф за футболки Free Azovstal Defenders на Євробаченні: «Суспільне» спростувало інформацію

Українці заплатили штраф за футболки Free Azovstal Defenders на Євробаченні. Але таку інформацію спростовав «Суспільний мовник».

Повідомляє сайт «новини України – НСН».

Реперка Alyona alyona повідомила на своїй сторінці в Інстаграм повідомила, що на Євробаченні українську делегацію оштрафували за футболки з написом Free Azovstal Defenders. Їх українці одягли під час фіналу пісенного конкурсу.

«З’явитися у футболках FREE AZOVSTAL DEFENDERS було дуже ризиковою та складною задачею. Будь-які надписи та бренди були заборонені, охорона перевіряла весь одяг і, якщо на ньому був надпис, просили зняти його або ж заклеювали надписи чорним скотчем. Але складнощі в нас почались ще на етапі створення роздрукування логотипу на футболці», написала співачка.

Українці заплатили штраф за футболки Free Azovstal Defenders на Євробаченні

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Альона (@alyona.alyona.official)

Проте українці зробили все можливе, аби бути саме у вищезазначених футболках.

«Ми знали, що коли будуть показувати повтори виступів всіх артистів, то будуть показувати і саму делегацію. Тому коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показали наш заклик на весь світ. Ми дуже ризикували, проте все вийшло. Відбилися просто фінансовим штрафом», пише артистка.

1ad333a2884f174ebbf828e601b6f60a

Але потім Alyona alyona видалила фразу про штраф. А «Суспільне мовлення» спростувало слова співачки.

«Наразі Суспільне Мовлення як член ЄМС, який забезпечує участь представників України на Пісенному конкурсі Євробачення, не отримало жодних скарг та штрафів за нібито порушення правил», йдеться у заяві.

 

Ще новини України:Триумфальне повернення: Люксембург на Євробаченні після 30-річної перерви

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×