Купити квартиру в Дніпрі

7
7

Чи будуть Jerry Heil та alyona alyona висвітлювати тему війни на Євробаченні (відео)

Чи будуть Jerry Heil та alyona alyona висвітлювати тему війни на Євробаченні (відео)

Артистки розповіли, чи будуть Jerry Heil та alyona alyona висвітлювати тему війни на Євробаченні. Конкурс відбудеться вже у травні в Мальме.

Повідомляє сайт «новини України – НСН».

В цьому році Україну на Євробаченні буде представляти дует Jerry Heil та alyona alyona з піснею «Teresa & Maria». У пісні робиться акцент на боротьбі з ворогом за допомогою використання сильних жіночих образів. Враховуючи символізм композиції, alyona alyona та Jerry Heil намагатимуться привернути увагу до повномасштабної війни в Україні.

Однак співачки говорять, що не хочуть прямо говорити про криваві події. Для них важливо представити Україну на Євробаченні без скандалів. Адже від цього залежить популяризація української музики у світі.

Чи будуть Jerry Heil та alyona alyona висвітлювати тему війни на Євробаченні: відео

«Для нас дуже важливо бути проявленими щороку на “Євробаченні” з багатьох причин. І для того, щоб привернути увагу до України, показати, що Україна все ще є і все ще потребує допомоги. І, зокрема, щоби показати, що навіть в умовах війни музика в Україні розвивається. І щоб кожного дня в закордонних плейлистах з’являлася українська музика. Не від “Євробачення” до “Євробачення”, а стабільно», сказали артистки

Вони наголосили, що пісенний конкурс є аполітичним.

«Оскільки конкурс аполітичний і ми дорожимо нашою можливістю виступати там, ми не хочемо її втратити просто так. Все-таки хочеться виступити і показати цей номер», додали співачки.

Джерело

Ще новини України: «Хочеш миру – готуйся до війни»: Білорусь готується до війни

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×