Купити квартиру в Дніпрі

40
40

Як легко і швидко прибрати квартиру – 5 способів

Як легко і швидко прибрати квартиру - 5 способів

Легко і швидко прибрати квартиру можливо, а ті, хто не люблять прибирати, просто не вміють цього робити не витрачаючи багато часу.

НСН ділиться кількома порадами, які допоможуть тримати квартиру в порядку без зайвих зусиль.

Вчасно очищайте прилади

Важливо стежити за справністю побутової техніки та іншого інвентарю. Наприклад, якщо вчасно очищати пилосос, то прибирання буде проходити швидше.

лайфхаки

Уникайте генерального прибирання

Багатогодинне прибирання втомить кого завгодно. Тому варто “розбити” квартиру на зони, і за один раз прибирати тільки одну-дві з них.

Можна також скористатися таймером: заводимо годинник на 15 або 30 хвилин і активно прибираємо до тих пір, поки час не закінчиться. Все недороблене потрібно залишити до наступного разу. Зокрема, 15 хвилин на прибирання знайти легше, ніж кілька годин.

Прибирайте між роботою

Якщо не хочете займатися прибиранням у вихідний день, то це потрібно зробити між іншими справами на тижні. Дещо можна встигнути навіть вранці перед роботою.

лайфхаки

Поєднуйте прибирання з іншими справами

Наприклад, якщо школяр робить домашнє завдання, то мама може не сидіти поруч з ним, а зайнятися в дитячій чим-небудь корисним. Можна розкласти речі по поличках або зібрати сміття.

Зручне зберігання

Якщо речі постійно розкидані по квартирі, то швидше за все, їх просто не зручно класти на місце. Варто зрозуміти, що найчастіше забруднює поверхні. Для цих предметів потрібно передбачити доступні місця зберігання.

Джерело

Ще лайфхаки: Як відіпрати кухонні рушники без порошку: названо японський спосіб

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×