Купити квартиру в Дніпрі

47
47

Яку воду не варто пити під час їжі – відповідь медиків

Яку воду не варто пити під час їжі – відповідь медиків

Пити воду чи не пити під час їжі – суперечки на цю тему не вщухають уже багато років. Однак медики стверджують, що велике значення у цьому питанні має навіть не стільки те, що ви п’єте, а якої температури ваш напій

Яку воду не варто пити під час їжі розповідає НСН з посиланням на на Naine.

Що точно не можна пити під час їжі

Якщо ви не хочете набрати зайві кілограми, то однозначно не варто під час трапези вживати фруктові соки, газовані напої, чай, каву та будь-які інші напої, до складу яких входить цукор.

Звичайна проста вода під час їжі може виявитися шкідливою

Яку воду не варто пити під час їжі – відповідь медиків

Яку воду не можна пити під час їди

Виявляється, під час їди не варто пити холодну воду. І найголовніша причина – ви почнете відчувати голод після їди набагато швидше.

Річ у тому, що холодна вода сприяє скороченню шлунка та ускладнює процес травлення. А тіло має свою функцію – регулювати температуру. Тому їжа в поєднанні з холодною водою не встигає добре перетравитися і дуже швидко потрапляє у верхній відділ кишківника.

Внаслідок цього організм не встигає отримати достатньо енергії з їжі, і шлунок швидше стає порожнім. Кишківник страждає від погано перетравленої їжі та реагує на це навантаження неприємним відчуттям тяжкості та здуттям живота.

А що робити?

Якщо ви не можете відмовитися від вживання води під час їди, не варто цього робити. Насправді вам просто потрібно змінити температуру води.

Наприклад, пийте під час їжі трохи теплу воду або випийте чашку теплого чаю після трапези.

Новини України:

Каховське водосховище за крок до катастрофи – скільки людей можуть залишитися без питної води

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×