Купити квартиру в Дніпрі

29
29

Дізнайтесь чи у вас сильна психіка: названо 7 ознак

Дізнайтесь чи сильна психіка у вас: названо 7 ознак

Названо 7 ознак, які допомагають зрозуміти, чи сильна психіка у людини.

Психічно сильних людей можна визначити за низкою маркерів. Про це пише HackSpirit.

Які ознаки свідчать, що у людини сильна психіка

Сильні люди розуміють, що зміни неминучі, тому не чинять їм опору, не страждають, не стресують, а бачать у них можливість навчитися чогось нового і стати новою версією себе. Це маркер №1.

Друга і третя ознаки того, що людина має сильну психіку, такі – вона не боїться помилитися та знаходить ресурси для того, щоб навіть у непрості часи висловлювати вдячність за щось,

Інші ознаки сильної психіки:

  • такі люди дбають про себе – слідкують за правильним харчуванням, займаються спортом та намагаються бути свідомими, тобто не застряють у минулому й не рвуться у майбутнє, а живуть у теперішньому;
  • мають свої чіткі особисті кордони;
  • інвестують у своє особистісне зростання, тобто шукають шляхи для розвитку;
  • мають оптимістичний погляд на життя.

Журналісти зазначають, що люди, наділені психічною силою, намагаються шукати позитивні сторони навіть тоді, коли справи йдуть не дуже добре.

Дізнайтесь чи сильна психіка у вас: названо 7 ознак

До речі! Чи знали ви, що психічна сила і психічне здоров’я – це не одне й теж саме? Багато словників визначають психічне здоров’я як відсутність психічних захворювань. Але відсутність депресії, занепокоєння чи іншого захворювання не означає, що ви психічно сильні.

І навпаки: ви можете бути психічно сильними, навіть якщо маєте справу з проблемою психічного здоров’я. Психічна сила включає вашу здатність думати, відчувати і діяти найкращим чином.

Різницю між розумовою силою та психічним здоров’ям легше зрозуміти, якщо порівняти її з різницею між фізичним здоров’ям та фізичною силою. Зміцнення м’язів може покращити ваше фізичне здоров’я. Однак великі м’язи не гарантують, що ви ніколи не зіткнетеся з проблемами фізичного здоров’я, такими як високий рівень холестерину.

І хоча проблема зі здоров’ям може утруднити відвідування тренажерного залу та тренування, ви все одно можете робити вибір, який допоможе вам стати фізично сильнішим, навіть якщо у вас є проблеми зі здоров’ям.

Вправи, що підвищують розумову силу, також покращать ваше психічне здоров’я. А покращення психічного здоров’я полегшує психологічний розвиток.

Читайте також: Усього після двох неспокійних ночей людина почувається на 4 роки старшою – дослідження

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×