Купити квартиру в Дніпрі

Хвороба повернулась через 12 років: відома телеведуча і дружина нардепа повідомила, що у неї рак

Хвороба повернулася через 12 років: відома телеведуча і дружина нардепа повідомила, що у неї рак

Відома телеведуча і дружина нардепа повідомила, що у неї рак. Нерадісною новиною поділилася зі своїми друзями і підписниками Наталка Фіцич, яка працює на «Прямому», сьогодні. Вона каже, що хвороба повернулася через 12 років. Вірогідно, на це вплинули і переживання під час війни.

Від завтра моє життя змінюється. Я починаю курс лікування і намагатимусь продовжити працювати в ефірі, – написала Наталка Фіцич

Відома телеведуча повідомила, що у неї рак

відома телеведуча і дружина нардепа повідомила, що у неї рак

Вона розповіла, що у неї виявили онкологію – на щастя, на початковій стадії.

Війна і ті біди, що звалилися на мене за останні роки, далися взнаки. Рак повернувся. 12 років тому він також був на початковій стадії. Недавно мене вже навіть зняли з обліку, і я видихнула з полегшенням, а дарма. Пухлини знайшли пару тижнів тому. Їх видалили, але, як згодом виявилось, не повністю. Добре, що Володимир Ар’єв (від ред. – чоловік Наталки) наполіг на додатковому ґрунтовному обстеженні. І ось тепер я починаю курс променевої терапії. Намагатимусь продовжити працювати, – написала жінка

Вона повідомила, що рішенням каналу залишає слот, в якому була перші два роки повномасштабного вторгнення і в якому переживала разом з глядачами найстрашніші дні війни.

Канал запускає новий сезон. Тож відтепер з понеділка по п’ятницю вестиму ефір з парнером о 13 та сама о 14, – анонсувала Наталка Фіцич

Вона запевнила, що буде боротися.

Життя, воно таке – приносить зміни, не всі хороші і бажані, але вже як є. Треба вчитися з ними жити. Я боротимусь, як бореться зараз уся країна. Бо поруч є ті, кому ми потрібні. Життя варте цієї боротьби, – написала вона

А ще закликала всіх і кожного подбати про своє здоров’я. Зробити чек-ап, здати хоча б базові аналізи, перевірити стан хронічних хвороб.

Війна і тривоги усім нам даються взнаки. І краще виявити проблеми на початках, – каже телеведуча

Наталка Фіцич – що про неї відомо

відома телеведуча і дружина нардепа повідомила, що у неї рак

Наталка Фіцич з чоловіком Володимиром Ар’євим

Наталія Степанівна Фіцич – українська тележурналістка, режисерка, письменниця.

Народилась 1977 року на Буковині в родині оперного співака Степана Фіцича та письменниці Зірки Мензатюк. З 1978 року живе в Києві.

Навчалась в Українському гуманітарному ліцеї. Закінчила Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Журналісткою почала працювати вже на третьому курсі університету: в програмі «Вісті» Миколи Канішевського, репортеркою програми «Подробиці» на телеканалі «Інтер», на телеканалі «1+1».

З чоловіком Володимиром Ар’євим, який є нардепом декількох скликань ВР, створила студію, на якій веде свої програми «Відкрита зона» і «Майстер-клас з Наталкою Фіцич».

На телеканалі «Прямий» веде програму «Студія Прямого».

Має доньку Яринку.

Ще новини України: «Я краще буду під обстрілами»: чому українські біженці повертаються додому – 4 історії

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×