Купити квартиру в Дніпрі

1275
1275

3 способи ремонту пошкодженого вікна після обстрілу

3 способи ремонту пошкодженого вікна після обстрілу

Військові дії завдають серйозної шкоди будинкам мирних жителів. Які є способи ремонту пошкодженого вікна після обстрілу

У тих містах та селах, де звучать стрілянина та вибухи, людям доводиться шукати можливість закрити вибите вибуховою хвилею скло у вікнах будинків та квартир. 3 способи ремонту НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

3 способи ремонту пошкодженого вікна після обстрілу

Харчова плівка

Це, мабуть, найпростіший, але ефективний спосіб закрити пошкоджені вікна та балконні двері. Відкрийте стулки та обмотайте в кілька шарів харчовою плівкою так, щоб вона повністю закривала отвір. Зафіксуйте конструкцію скотчем, щоб вона щільніше трималася, і закрийте стулки. Цей спосіб підходить у тих випадках, коли постраждали тільки шибки, а віконні рами залишилися цілими.

Картон

Щоб захистити картонні листи від вологи, можна обернути їх плівкою або обклеїти з усіх боків скотчем. Прикріпіть підготовлені картонні заготовки до віконних рам за допомогою тонких цвяхів або шурупів.

3 способи ремонту пошкодженого вікна після обстрілу

Листи ДСП або фанери

Виконайте необхідні виміри і розріжте фанерні листи, підійдуть гіпсокартон, сендвіч-панелі або ДСП, так, щоб вони повністю закривали віконний або дверний отвір. Прикріпіть фанеру до віконних рам за допомогою цвяхів або шурупів.

У холодну пору року забити вікна фанерою рекомендують із двох боків, а між ними прокласти поролон або утеплювач. Якщо сильно пошкоджена віконна рама, прибивати цвяхами фанеру слід до стіни всередині будинку.

Як правильно захистити вікна від ударної хвилі: основні правила

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×