Купити квартиру в Дніпрі

«Росія перейшла до сирійської тактики випаленої землі» – Сирський відвідав Бахмут

«Росія перейшла до сирійської тактики випаленої землі» - Сирський відвідав Бахмут

Командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав Бахмут, передає НСН, посилаючись на Military Media Center.

Командувач Східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський регулярно працює в зоні бойових дій. Зокрема, вчора він відвідав найгарячіші ділянки фронту на Бахмутському напрямку, – йдеться у повідомленні 10 квітня

Сирський відвідав Бахмут

Сирський заслухав командирів військових частин та угрупувань щодо ходу оборони та проблемних питань, які потребують негайного вирішення.

«Росія перейшла до сирійської тактики випаленої землі» - Сирський відвідав Бахмут

На місці прийняв оперативні рішення та поставив задачі.

Також Командувач зустрівся з особовим складом бригад Сухопутних військ, Десантно-Штурмових військ, Територіальної оборони, які сьогодні героїчно протистоять наступу ворога на Бахмутському напрямку та відзначив найкращих бійців нагородами, цінними подарунками та грошовими преміями.

«Росія перейшла до сирійської тактики випаленої землі» - Сирський відвідав Бахмут

«Наші мужні воїни своїми діями виснажили вагнерівців, тому ворог змушений зараз залучати до боїв за Бахмут спецпризначенців та десантно-штурмові підрозділи. Бої мають жорсткий характер з обох боків. Ворог перейшов до так званої «сирійської» тактики випаленої землі. Знищує будівлі та позиції ударами авіації  і вогнем артилерії. Оборона Бахмута триває. Ситуація складна, але контрольована», – повідомив Олександр Сирський

Також Сирський показав, у яких умовах доводиться воювати українським Захисникам, виклавши відео, оприлюднене раніше на сторінці 92-ї ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка.

Наші воїни в повному спорядженні змушені ходити в окопах, у яких через дощі утворилося справжнє болото із бруду. Ноги захисників України потопають у місиві так, що для кожного кроку потрібно докладати зусиль. На кадрах видно, що бійці сидять буквально в багнюці.

“Від стійкості кожного воїна сьогодні залежить результат України в полі бою. Герої!” – йдеться в коментарі Сирського до ролика

Ще новини України: Сирський про необхідність тримати Бахмут: весняний контрнаступ не за горами, потрібно виграти час

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×