Купити квартиру в Дніпрі

Як отримати безкоштовний сертифікат на продукти в АТБ

Як отримати безкоштовний сертифікат на продукти в АТБ

Компанія АТБ поповнила партнерську мережу платформи єДопомога, передає НСН. Тепер ще більше українців з різних куточків країни отримають можливість скористатися підтримкою завдяки спеціальним сертифікатам на продукти.

Працює механізм такої онлайн-підтримки просто: кожен з охочих має змогу купити та передати тим, хто потребує, сертифікати на придбання продуктів харчування у будь-якому з понад тисячі магазинів найбільшої української торговельної мережі.

У наявності є сертифікати номіналом 200, 500 та 1000 гривень. Власне, ними можна здійснити оплату продуктів харчування та товарів першої необхідності в мережі супермаркетів компанії.

новини україни

 

Як отримати продукти в АТБ безкоштовно

  1. Найперше потрібно зареєструватись на платформі єДопомога
  2. Залиште заявку на допомогу, обравши з переліку партнерів єДопомога мережу супермаркетів АТБ.
  3. Далі справа за благодійником. Він повинен оплатити сертифікат. Коли це станеться, людині надійде код в електронному кабінеті на платформі та/або SMS-повідомлення на номер мобільного телефону.
  4. Аби скористатися допомогою, під час покупки товару на касі потрібно надати цифри коду з СМС або ж показати передплату єДопомога зі штрих-кодом для сканування.

Як стати благодійником?

  1. Перейдіть на платформу єДопомога.
  2. Оберіть заявку, яку хочете закрити, та зручний номінал для оплати: 200, 500 чи 1000 гривень.
  3. Оплатіть обрану вами суму. Після оплати Заявник отримає смс-повідомлення та зможе скористатися Передплатою на продукти протягом 30 календарних днів.

Після використання заявником допомоги благодійники, що пройшли реєстрацію на платформі, отримуватимуть підтвердження про покупку, в якому буде зазначено перелік придбаних товарів.

Кілька важливих моментів

  • Передплата на продукти є разовою та дійсна впродовж 30 днів з дати оплати.
  • Алкоголь та тютюн в перелік доступних товарів не входять.
  • Якщо людина протягом заявленого терміну не взяла продукти безкоштовно, то сертифікат генерується заново та може бути направлений іншому громадянину чи громадянці, які потребують підтримки.

Як повідомляється в офіційному релізі «АТБ-Маркет», проєкт було створено Міністерством соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації та ПРООН за фінансової підтримки Швеції. Мета платформи  «єДопомога» — забезпечення нагальних потреб громадян, котрі постраждали або були змушені змінити своє місце перебування у зв’язку з воєнною агресією.

Ще новини України:

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×