Купити квартиру в Дніпрі

Приват24 тимчасово не буде працювати в ніч на 10 липня

Приват24 тимчасово не буде працювати в ніч на 10 липня

Більшість сервісів в Приват24 тимчасово не працюватимуть вночі 10 липня. Банк проводитиме регламентні роботи.

Про це пише НСН з посиланням на Приват24.

“10 липня з 00:00 до 05:00 ми проводитимемо регламентні роботи в Приват24. Більшість сервісів будуть тимчасово недоступні. Перепрошуємо за незручності”,сказано в повідомленні.

Банк рекомендує проводити перекази з картки на картку, не заходячи в додатки “Приват24” через сервіс Sendmoney, телеграм-бот банку або зателефонувавши на номер 3700.

Приват24 тимчасово не буде працювати в ніч на 10 липня

Нагадуємо: З 6 липня ПриватБанк встановив ринковий курс валютообміну для безготівкових операцій.

Насамперед це стосується курсів конвертації за картками: зняття готівки та перекази в гривні в Україні з валютних карток, а також всі види операцій за кордоном у валюті з використанням гривневих карток.

Банк встановлює єдині курси обміну валют для оплат картками та купівлі-продажу готівкової валюти у своїх відділеннях, виходячи з ринкової ситуації, нормативних документів регулятора, підтримки цілісності ринку та виходячи з інтересів клієнтів.

Зміни торкнуться насамперед українців, які поїхали за кордон і розплачувалися гривневими картками. Досі для них курс становив 32,79 грн за долар, тоді як курс продажу готівкової валюти «Приватбанк» мав на рівні 35,6 грн за долар.

Клієнт поскаржився на ПриватБанк через нарахування комісії за обслуговування “сплячих” рахунків

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×