Купити квартиру в Дніпрі

Подоляк сказав, коли буде ключовий етап війни і спрогнозував сценарії

Подоляк

Як заявив  радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк, сьогодні Росія остаточно накопичила весь свій потенціал – звезла все, що було в Україну: артилерію, бронетехніку тощо.

Інтенсивність бойових дій на Донецькому та Луганському напрямках дуже велика. Ба більше, найближчим часом вона зберігатиметься, а Росія може збільшити кількість окупантів на цій ділянці фронту.

Як передає НСН, про це Подоляк розповів 24 Каналу.

Радник голови ОПУ повідомив, що загарбники познімали військову техніку з бойового чергування по усьому периметру Росії. За його словами, сьогодні на територію країни-агресорки можна зайти з будь-якої сторони, особливо зі Сходу, й жодного спротиву не буде, бо всі ресурси ворога сконцентровані в Україні.

Крім того, за 1,5 місяця окупанти звезли на ці напрямки величезну кількість натренованих на полігонах в Білорусі мобілізованих.

У найближчі тижні матимемо ключовий етап цієї війни. Він називається: “Хто контролюватиме ініціативу”,зауважив Подоляк.

Так, якщо наша держава контролюватиме ініціативу, то далі війна триватиме у повному обсязі за сценарієм нашого генштабу ЗСУ та Ставки Верховного Головнокомандувача. Втім, якщо ініціативу перехопить Росія, ми матимемо проблему щодо збільшення тиску, а саме:

  • посилення інформаційного;
  • кількісний тиск;
  • країна-агресорка підвищить кількість ставок, тобто посилення тиску на Білорусь та країни ОДКБ для збільшення допомоги, а також на Іран і Північну Корею задля отримання більшої кількості озброєння.

Радник голови ОПУ також пригадав, що загарбники полюбляють закиди, мовляв, Україна бере зброю в НАТО. Тож підкреслив, що наша держава у рамках міжнародного права співпрацює зі своїми партнерами. Водночас Росія на колінах вимолює озброєння в Ірану та Північної Кореї.

Якої зброї потребує Україна на поточному етапі війни – Подоляк

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×