Купити квартиру в Дніпрі

Для захисту власних домівок в українців має бути зброя – Монастирський

зброя

Для захисту власних домівок в українців має бути зброя. Про це 2 червня повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський під час телемарафону «Єдині новини», передає НСН з посиланням на Урядовий портал.

Обговорили питання обігу зброї серед цивільного населення.

«Насправді наші громадяни отримали тест на володіння зброєю починаючи з 24 лютого. Були роздані десятки тисяч одиниць зброї в великих містах. Сьогодні більшість власників зброї знаходяться на фронті, захищають нашу державу в Харківській, Донецькій Луганській Запорізькій, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях»,розповів очільник МВС

Коментуючи результати в Дії, міністр зазначив, що воно засвідчило зміну ставлення людей до питання обігу зброї. Рік тому проводилося схоже соцопитування, і тоді лише третина громадян вважала за можливе володіння зброєю для власного захисту.

Щодо врегулювання цього питання Денис Монастирський наголосив, що зараз в Парламенті готується до 2-го читання Закон про обіг цивільної зброї.

«Ми переконані, що парламентарі внесуть відповідні зміни до 2-го читання. Концепція володіння має бути іншою, обіг зброї має бути врегульованим на рівні закону. Моя особиста позиція – для захисту власної домівки в українця має бути зброя»,повідомив міністр.

Міністр оборони підтримав вільний обіг вогнепальної зброї в Україні

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×