Купити квартиру в Дніпрі

18 березня стартував продаж квитків онлайн на поїзди Україна-Австрія

18 березня стартував продаж квитків онлайн на поїзди Україна-Австрія

Відсьогодні розпочинаємо продаж квитків онлайн на поїзди, що прямують у сполученні Україна-Австрія.

Про це повідомляє Укрзалізниця сьогодні, передає НСН.

Йдеться про такі поїзди:

  • Київ — Відень: відтепер квитки будуть доступні лише онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці з верифікацією акаунту через Дію.Підпис.
  • Чоп — Відень: онлайн у мобільному застосунку Укрзалізниці та у міжнародних квиткових касах вокзалів.

На наступному етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні Україна — Угорщина на поїзди, що прямують територією Угорщини транзитом у Австрію, тобто Київ — Будапешт — Відень та Чоп — Будапешт — Відень. Прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) з’являться в застосунку трохи пізніше.

В Укрзалізниці нагадують, що новий прямий поїзд №143/146 Відень — Чоп — Відень має зручні стиковки з нічними поїздами з Києва, Луцька та Рівного, а з Чопа до Відня прямує складом зі зручних сидячих вагонів з Wi-Fi.

18 березня стартував продаж квитків онлайн на поїзди Україна-Австрія

Крок за кроком оцифровуємо наші сервіси та робимо їх зручними для клієнтів. Після тривалої та непростої роботи роботи нам вдалося досягти домовленостей з Угорщиною та Австрією щодо онлайн-продажу квитків на поїзди. Після реалізації цього проєкту ще більше наших міжнародних рейсів стануть доступними онлайн і пасажирам більше не доведеться їхати до кас, щоб купити квиток та спланувати свою подорож. Також, як продемонстрував досвід на маршруті Київ — Варшава, це досить потужний запобіжник від перекупів. Рухаємося далі», — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко

Ще новини України: Укрзалізниця запускає нову послугу: купувати квитки стане легше

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×