33
33

Меморіал: вбиті росією. Аліна Миколаєць, 25 років, Чернігів, квітень

Меморіал: вбиті росією. Аліна Миколаєць, 25 років, Чернігів, квітень

Вбиті росією. Аліна Миколаєць стала однією із жертв ракетного удару 17 квітня. «Вчора ввечері ми тільки спілкувалися, останній раз. Якби я тільки могла подумати… А вже сьогодні ти назавжди залишишся в мережі о 8:50», – написала подруга загиблої…

Меморіал: вбиті росією – це проект агенції «Або», що створила платформу для збереження пам’яті про загиблих мешканців України. Автори проекту збирають інформацію про українських військових, а також цивільних дорослих та дітей, яких вбила армія російської федерації.

НСН під час загальнонаціональної хвилини мовчання щодня публікує матеріали, оприлюднені на платформі.

Всі ці люди просто хотіли жити на своїй землі.
Вони – не цифри в статистиці.
Ми не маємо права забути.
Вічна і світла пам’ять кожному! Співчуття рідним і близьким.

Вбиті росією: Аліна Миколаєць

Меморіал: вбиті росією. Аліна Миколаєць, 25 років, Чернігів, квітень

Загиблі у Чернігові: Аліна Миколаєць

Життя Аліни Миколаєць відібрав російський обстріл Чернігова 17 квітня 2024 року. Вранці ворог ударив ракетами по густонаселеному житловому району міста. Вона отримала смертельне осколкове поранення.

Аліні Миколаєць було 25 років. Вона родом із Ніжинського району Чернігівської області. Навчалась у Донецькому державному університеті внутрішніх справ та Національному авіаційному університеті. Працювала інспекторкою відділу реагування патрульної поліції Чернігівського районного управління. Служила в поліції з червня 2023 року. Мала звання лейтенантки. У вільний час любила прогулянки, подорожі, відпочинок на природі.

«Моя подружко, моя маленька дівчинко, нема слів, щоб передати весь біль. Вчора ввечері ми тільки спілкувалися, останній раз. Якби я тільки могла подумати… А вже сьогодні ти назавжди залишишся в мережі о 8:50», – написала подруга загиблої Даша Карета

В Аліни залишилися батьки та інші рідні.

УВАГА! Допоможіть зберегти пам’ять кожного та кожної, чиє життя обірвалося через війну росії проти України. Заповніть форму з даними про загиблих на сайті Меморіал: «Вбиті росією».

Інші трагічні історії тут: https://nikopolnews.net/tag/memorial/

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×