Купити квартиру в Дніпрі

Відступлять денні морози: якою буде погода на вихідних

якою буде погода

Синоптики розповіли, якою буде погода на вихідних. 11 та 12 лютого очікується мокрий сніг, передає НСН.

11 лютого, на більшій частині території України очікується близько 0°С. На півдні, а також у Запорізькій та Кіровоградській областях повітря прогріється до +2…+4 °С градусів тепла. Ніч буде помірно морозною. Найнижче стовпчики термометрів опустяться на Луганщині, Донеччині та Харківщині – до -8…-10 °С градусів морозу. На Волині, Рівненщині та Черкащині середня нічна температура становитиме -3…-5 °С, у решті регіонів – близько -5…-7 °С градусів морозу.

Якою буде погода на вихідних

Відступлять денні морози: якою буде погода на вихідних

На заході, півночі та північному заході країни небо затягнуть щільні хмари, ймовірний невеликий мокрий сніг, тому водіям слід бути особливо обережними на дорогах, а пішоходам не забувати про світловідбивальні елементи на одязі. В інших областях України буде хмарно із проясненнями, без істотних опадів.

У неділю, 12 лютого, у східних та північних областях стовпчики термометрів покажуть близько 0°С. На заході та в центральних регіонах очікується +2…+3 °С градусів тепла. У Херсонській, Одеській, Миколаївській та Запорізькій областях – +4…+6 °С градусів тепла.

У Луганській, Донецькій, Полтавській, Кіровоградській, Вінницькій, Дніпропетровській, Чернігівській, Сумській та Харківській областях пройде невеликий мокрий сніг.

Джерело

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×