Купити квартиру в Дніпрі

У ЗСУ розповіли, як окупанти застосовують авіацію на фронті

У ЗСУ розповіли, як окупанти застосовують авіацію на фронті

Окупанти зберігають перевагу у небі над тимчасово окупованими територіями. Про те, як загарбники застосовують авіацію на фронті, розповіли у ЗСУ

Окупанти дуже бояться залітати в радіус роботи ППО як Сухопутних військ, так і Повітряних сил України.

Тож керовані авіаційні бомби ворог запускає за 30 – 40 кілометрів до лінії фронту. Утім, як зазначив начальник служби зв’язків з громадськістю Сухопутних військ ЗС Володимир Фітьо 24 Каналу, політ 500-кілограмової фугасної бомби сягає до 70 кілометрів. Про це розповідає НСН.

Відповідно 500 кілограмів вибухівки завдають руйнівної шкоди, хоч і не точної.

Від 24 лютого 2022 року Сили оборони України вже знищили 322 ворожих літаки та 324 гелікоптери. Крім того, окупанти зазнають шалених втрат і в інших видах техніки.

У ЗСУ розповіли, як окупанти застосовують авіацію на фронті

У ЗСУ розповіли, як окупанти застосовують авіацію на фронті

Як окупанти працюють артилерією

На складах Росії, на жаль, зберігається ще велика кількість боєприпасів до різних типів озброєння. Крім того, промисловість країни-агресорки таки працює та виробляє нові снаряди. Активність ворожих обстрілів свідчить про те, що у росіян ще немає великих проблем із боєприпасами.

“З початку жовтня, коли почалися активні дії на лінії фронту, зокрема і на Куп’янському напрямку, активність застосування артилерії ворогом залишається такою ж як і була. Тобто ворог не шкодує снарядів і мінометів”, – розповів Фітьо.

Попри те, що російській артилерії бракує точності, вибухове ураження від їхніх снарядів завдає великої шкоди.

Останні новини з фронту: коротко

Наразі ні українські захисники, ні російські загарбники не можуть прорвати лінію фронту. Широкомасштабний наступ ворога розбився об міцну оборону ЗСУ.

У розвідці британського Міноборони зазначили, що на Півдні український наступ залишається відносно статичним між двома основними лініями добре підготовлених оборонних позицій росіян.

Збройні Сили завдали удару по колоні бронетехніки окупантів у районі Микільського, що за 4 кілометри від Вугледара Донецької області. Як наслідок – знищено 10 одиниць ворожої техніки.

Ще новини України: Ворог намагається оточити Авдіївку і штурмував на 5-ти напрямках: ситуація на фронті 3 листопада

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×