Купити квартиру в Дніпрі

Де Залужний? Полковник «Штірліц» показав «страшну» правду (відео)

Де Залужний? Полковник «Штірліц» показав «страшну» правду (відео)

Де Залужний? Це питання останнім часом задають собі багато українців, хвилюючись за нашого Головнокомандувача. Певна тривога з’явилася після того, як Валерій Федорович відмовився від зустрічі з начальниками генштабів НАТО навіть відеозв’язком через, як повідомлялося, катастрофічний брак часу. Це виглядало трохи дивно. А потім олії у вогонь підлила російська пропаганда, яка спочатку стверджувала, що Валерій Залужний загинув, а потім – що він важко поранений і не зможе більше виконувати свої функції.

За останньою версію росіян, яку вони озвучують з посиланням на нібито джерела в ЗСУ, український генерал отримав поранення на початку травня. Окупанти стверджують, що Залужний «зазнав травми голови та осколкових поранень» внаслідок ракетного удару рашистів по одному з об’єктів у Херсонській області.

Також роспропаганда каже, що Головнокомандувачу ЗСУ «зробили трепанацію черепа», і тепер він «не зможе виконувати свою роботу».

Зі свого боку терорист Пригожин заявляв, що Залужний міг бути у зоні досяжності російської артилерії неподалік Бахмуту.

Інформацію росіян неодноразово спростовували високопосадовці в Україні. Це і секретар РНБО Данилов, і заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

А сьогодні з’явилося відео, яке відкриває «страшну правду», як висловився автор запису, передає НСН. Відео оприлюднив полковник Анатолій Штефан (Штірліц). На ньому – Валерій Залужний живий і здоровий. Запис зроблено сьогодні, 25 травня 2023 року.

Де Залужний? Полковник «Штірліц» показав «страшну» правду: відео

Валерій Федорович почуває себе добре і продовжує планувати звільнення українських земель від російських окупантів! З Головнокомандувачем разом, і тільки вперед до нашої спільної Перемоги! Дякуємо за підтримку воїнів ЗС України та інших складових Сил Оборони. Слава Україні, – написав Анатолій Штефан

Ще новини України: Окупанти брешуть про загибель Залужного: навіщо їм це потрібно

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×