Купити квартиру в Дніпрі

У США вдруге проголосували бюджет для уникнення шатдауну без допомоги Україні

У США вдруге проголосували бюджет для уникнення шатдауну без допомоги Україні

У США вдруге проголосували бюджет для уникнення шатдауну. І знову без допомоги Україні та Ізраїлю. Про це пише Reuters, передає НСН з посиланням на Громадське радіо.

Палата представників США ухвалила законопроєкт про тимчасове фінансування уряду до 19 січня. За проголосувало 336 конгресменів. Тепер документ має підписати президент Джо Байден. CNN із посиланням на представника Білого дому пише, що Байден підпише законопроєкт, якщо його прийме Сенат.

Законопроєкт про тимчасовий бюджет продовжить державне фінансування на нинішніх рівнях до 2024 року і дасть законодавцям більше часу для розробки детальніших законопроєктів про витрати на весь рік.

За тимчасовий бюджет проголосували 209 демократів і 127 республіканців, а 93 республіканці і двоє демократів проголосували проти.

Цей документ передбачає продовження фінансування військового будівництва, пільг для ветеранів, транспорту, житла, міського розвитку, сільського господарства, Управління з контролю за продуктами й ліками, а також енергетичних і водних програм до 19 січня.

Допомоги для України та Ізраїлю там все ще немає. Фінансування всіх інших федеральних операцій, включаючи оборону, закінчиться 2 лютого.

Ще новини України і світу: Бруківка чи дрони? Які міста найбільше допомагають ЗСУ – складено рейтинг

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×