Купити квартиру в Дніпрі

У Словаччині українські біженці тепер можуть обміняти гривні на євро

Украинцы в Словакии могут поменять гривны на евро

У Словаччині українські біженці, які внаслідок вторгнення Росії змушені були виїхати з України, тепер можуть обмінювати гривні на євро

Таку можливість їм надав словацький банк Tatra Banka (дочірня фінустанова австрійської групи Raiffeisen). Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA

Кожен український біженець у Словаччині може щоденно обмінювати гривні на 250 євро. Для цього потрібно пред’явити паспорт громадянина України або закордонний паспорт.

У Словаччині українські біженці тепер можуть обміняти гривні на євро

Tatra Banka зараз пропонує українським біженцям кілька банківських послуг. Так, громадяни України можуть за спрощеною процедурою у цьому банку відкрити рахунок. За обслуговування їхніх рахунків гроші фінустанова не бере, можна безкоштовно зняти гроші з банкоматів.

У прикордонних районах з Україною банк Tatra Banka встановив 4 мобільні банкомати. У філіях цього банку в прикордонних районах побільшало персоналу, який володіє українською мовою.

Після вторгнення Росії в Україну кілька мільйонів українців змушені були виїхати за кордон. Найбільше – до Польщі (близько 2 млн осіб).

Резервні картки для українських клієнтів від Райффайзен Банк

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×